Bine ati venit pe blogul revistei - ORA DE ARHITECTURA

miercuri, 2 mai 2012

Arhitext a sustinut prima sesiune a trainingurilor Provocările comunicarii. Viziuni negociate. la Iasi

Intre 26-28 aprilie in cadrul facultatii de arhitectură "G.M. Cantacuzino" din Iasi Arhitext a sustinut prima sesiune a trainingurilor Provocările comunicarii. Viziuni negociate.



Pe parcursul celor doua zile, in cadrul celor patru module ale trainingului, participantii au luat parte la cursuri de comunicare si negociere si au participat la exercitii de role play – Relatia Arhitect–Beneficiar.
 
In cadrul trainingului studentii la arhitectura din Iasi au primit sfaturi despre negociere si despre construirea unei relatii eficiente intre arhitect si beneficiar de la arhitectul Ionel Oancea care a venit insotit de unul dintre beneficiarii sai.


Prin realizarea exercitiilor si jocurilor derulate in cadrul trainingului studentii au fost pusi in situatia de a comunica intre ei, de a negocia si de a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru rezolvarea cerintelor impuse. Participantii au dat dovada de creativitate si de foarte bune abilitati actoricesti reusind sa interpreteze foarte bine roluri precum cel de arhitect, beneficiar, reprezentant al comunitatii publice, ori primar.

De asemenea, prin ducerea la bun sfarsit al jocului „Turnul de paie” studentii ieseni au intrat in competitie cu participantii ce vor lua parte la celelalte sesiuni ale trainigului organizat in principalele centre universitare din tara, pentru construirea celui mai inalt turn de paie. Inaltimea turnului de paie castigator de la Iasi a fost de 1,8 m.



Seria trainingurilor Provocările comunicarii. Viziuni negociate dedicate studentilor arhitecti continua intre 10 -12 mai la Cluj, 11-13 octombrie la Oradea, 15-27 octombrie Timisoara si 1-3 noiembrie la Bucuresti!

Inscrierea este gratuita in limita locurilor disponibile. Inscrierile se fac la adresa arhitext_redactie@b.astral.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu