Bine ati venit pe blogul revistei - ORA DE ARHITECTURA

vineri, 17 februarie 2012

STICLA IN ARHITECTURA DE MAINE - Concurs de viziuni pentru studenti

De la descoperirea ei, sticla a inceput sa prinda tot mai mult teren in viata si necesitatile omului. Astazi, dupa cum vedem cu totii, aceasta descoperire joaca un rol primordial, fiind intalnita la orice pas: de la simpla fereastra a unei locuinte pana la cele mai avansate si sofisticate tehnologii, de la separarea spatiilor interioare pana la cladiri imense acoperite in intregime cu sticla.
Pornind de la impactul pe care acest material il are in arhitectura, arhimania, in colaborare cu ABplus Events, lanseaza concursul de viziuni STICLA IN ARHITECTURA DE MAINE, pentru studentii de la facultatile de arhitectura din Romania.
Cum crezi ca va influenta sticla arhitectura si designul cladirilor in viitor?
Materializeaza viziunea ta pe format digital*, trimite-o la arhimania87@yahoo.com pana pe 12 martie 2012, noi o vom publica pe site** iar  proiectul care va avea cele mai multe LIKE-uri pana pe 20 martie (orele 24:00) va castiga 1 invitatie*** gratis la Expoconferinta de Arhitectura INGLASS 2012**** care se va desfasura la Bucuresti in perioada 23 – 24 aprilie 2012. De asemenea castigatorul va primi titlul de Membru de Onoare al Comunitatiii ARHIMANIA.

Data lansarii concursului: 14 februarie 2012
Data limita depuneri proiecte: 12 martie 2012
Perioada de votare : 13 – 20 martie 2012
Premiu: 1 invitatie gratis la INGLASS 2012 + titlul de Membru de Onoare al Comunitatiii ARHIMANIA
Note
* Formatul digital poate contine schite , concepte, idei, imagini, video, proiecte, randari + o scurta prezentare scrisa in care sa sustii lucrarea.
** Toate proiectele trimise vor fi afisate pe http://www.arhimania.ro/ deodata, incepand cu 13 martie si vor putea fi votate pana pe 20 martie
*** Invitatia valoreaza 150€
**** Locatia va fi JW Marriott Grand Hotel Bucuresti
Atentie! Proiectele vor fi realizate individual iar in email-ul trimis vor fi trecute Numele, Prenumele, Email si Facultatea din care face parte studentul!
Pentru alte intrebari sau nelamuriri referitoare la concurs folositi Forumul de pe site-ul http://www.arhimania.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu